Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Support for issues specific to the Windows operating systems.

Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Postby margonz@sandia.gov » Fri Feb 19, 2010 2:38 pm

All,
I downloaded CULA 1.2 and compiled the example geqrf_device.c code.
When I run I get Runtime Error (17) when it makes the call to culaDeviceSgeqrf

I am running Vis Studio 2008, CULA 1.2, CUDA 3.0 beta.

CULA seems to initialize fine.

Thanks for any help.

Mark
margonz@sandia.gov
CULA Premium
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 12, 2009 4:22 pm

Re:Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Postby john » Fri Feb 19, 2010 3:21 pm

This is likely because CULA is not yet (in this version) aware of CUDA 3.0 Beta. CULA 1.2 will function with a 3.0 Beta driver, but only if it loads the cudart.dll that is shipped with CULA rather than the cudart.dll that is shipped with CUDA 3.0. Please try placing the CULA bin path prior to setting the CUDA bin path and this should resolve. We are able to detect outdated runtimes much more easily than we can detect runtimes that are newer than we compiled against.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm

Re:Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Postby margonz@sandia.gov » Mon Feb 22, 2010 8:29 am

Changed bin path but it did not fix the issue.
Also, copied over CULA cudart.dll to the CUDA bin path and still didn't work.

Any other ideas? Thanks.

Also, do you know when your going to get a version that works with CUDA 3.0 beta?

Thanks again.
margonz@sandia.gov
CULA Premium
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 12, 2009 4:22 pm

Re:Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Postby john » Mon Feb 22, 2010 2:12 pm

Hello, has this resolved for you? I see in a separate thread that you appear to be running CULA codes now.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm

Re:Runtime Error (17) culaDeviceSgeqrf

Postby margonz@sandia.gov » Tue Feb 23, 2010 10:03 am

Yes. sort of. I went back to CUDA 2.3. Thanks.
margonz@sandia.gov
CULA Premium
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 12, 2009 4:22 pm


Return to Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests