culaInitialize fails with new board

Support for issues specific to the Windows operating systems.

culaInitialize fails with new board

Postby bzell » Thu Mar 31, 2011 8:17 pm

CulaInitialize fails with s=10; cula get error info is zero (0)

I replaced previous GT240 board with Quadro 2000 (Fermi). driver shipped with quadro didnt work so I downloaded latest driver from nvidia.

so now running driver: 6.14.12.6779 (3-18-2011), R267.79 (branch: r265_64)

the rest of my app is running fine as are various nvidia demos. Just cula seems to be getting sick.

any thoughts?
bzell
CULA Premium
 
Posts: 13
Joined: Mon Dec 06, 2010 7:36 pm

Re: culaInitialize fails with new board

Postby john » Fri Apr 01, 2011 6:46 am

We did a fix for this bug last month at viewtopic.php?f=15&t=795, but for now you'll be best off to update to R11 which we just released.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm

Re: culaInitialize fails with new board

Postby bzell » Fri Apr 01, 2011 8:53 am

Did you send out an email when you posted the new release?

Could you send out an email when you post a jnew release?

thanx
bzell
CULA Premium
 
Posts: 13
Joined: Mon Dec 06, 2010 7:36 pm

Re: culaInitialize fails with new board

Postby john » Fri Apr 01, 2011 9:38 am

We do not, but you can go to the Announcements forum (viewforum.php?f=13) and click "Subscribe forum" at the very bottom.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm


Return to Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest