again runtime error (17) for culaDeviceSgeqrf

Support for issues specific to the Windows operating systems.

again runtime error (17) for culaDeviceSgeqrf

Postby hperlt » Sat Jun 05, 2010 2:58 pm

I am running CUDA 3.0 and CULA 1.3a with MS VS C++ 2005 Express.

Are there any new solutions for this problem?

I use the /MT option under

Configurations properties/C/C++/CodeGeneration

Are there any problems concerning the libraries?
hperlt
CULA Academic
 
Posts: 4
Joined: Wed May 19, 2010 8:16 am

Re:again runtime error (17) for culaDeviceSgeqrf

Postby john » Mon Jun 07, 2010 5:34 am

CULA 1.3a is based on CUDA 2.3; you cannot mix in CUDA 3.0 code with it.

CULA 2.0 Preview is built on CUDA 3.1 Beta.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm

Re:again runtime error (17) for culaDeviceSgeqrf

Postby hperlt » Mon Jun 07, 2010 12:19 pm

What do you advise: shall I wait for CULA 2.0 (for Windows) which should work with CUDA 3.0 or shall I reinstall CUDA 2.3?
hperlt
CULA Academic
 
Posts: 4
Joined: Wed May 19, 2010 8:16 am

Re:again runtime error (17) for culaDeviceSgeqrf

Postby john » Mon Jun 07, 2010 2:31 pm

You have another option which is to to use the CULA Host interface along with Beta driver 257.15. You won't be able to use the CULA Device interface without having the 3.1 beta toolkit, but our Host interface is perfectly usable with no toolkit installed.
john
Administrator
 
Posts: 587
Joined: Thu Jul 23, 2009 2:31 pm


Return to Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest