[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
CULA • View topic - Poor cula performance

Poor cula performance

Support for issues specific to the Linux operating systems.

Poor cula performance

Postby cbv3b » Thu Jun 23, 2011 10:28 am

cbv3b
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 10, 2010 2:05 pm

Re: Poor cula performance

Postby kyle » Thu Jun 23, 2011 12:23 pm

Private support is for non-academic purchases, only.

With regards to your speed, are you sure your benchmarks are running on the correct device? Are your servers under heavy load when you are benchmarking? Those numbers seem very low for both the CPU and GPU.
kyle
Administrator
 
Posts: 301
Joined: Fri Jun 12, 2009 7:47 pm

Re: Poor cula performance

Postby cbv3b » Thu Jun 23, 2011 1:25 pm

Yes the benchmarks are running on the correct device, and top showed that only a few root threads were running. What was concerning to me was that he FERMI devices were so much slower than the TESLA device...
cbv3b
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 10, 2010 2:05 pm

Re: Poor cula performance

Postby kyle » Thu Jun 23, 2011 1:27 pm

For single precision, there should be about a 20% performance increase between generation. For double precision that increase is upwards of 100%.

I'd suggest running other CUDA SDK examples to further benchmark your performance.
kyle
Administrator
 
Posts: 301
Joined: Fri Jun 12, 2009 7:47 pm

Re: Poor cula performance

Postby cbv3b » Fri Jun 24, 2011 7:56 am

Looks like I'm have some problems with some of the SDK routines too. Should have checked this first. Thanks :)
cbv3b
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 10, 2010 2:05 pm


Return to Linux Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron